Zoekveld

Krijn Verwijs Yerseke introduceert nieuwe verpakking voor Premier Premium Quality Oesters
Verse producten van top kwaliteit.

17-12-2013

Krijn Verwijs Yerseke introduceert nieuwe verpakking voor Premier Premium Quality Oesters

Krijn Verwijs Yerseke introduceert nieuwe verpakking voor Premier Premium Quality Oesters

Krijn Verwijs Yerseke B.V., de leverancier van Premier schaal- en schelpdieren, heeft  haar verpakking voor de Premium Quality Oesters aangepast, helemaal volgens de huidige richtlijnen en stijl van deze tijd. Deze verpakking wordt deze maand voor het eerst op de markt geïntroduceerd.

Krijn Verwijs Yerseke focust sterk op uitstraling en productkwaliteit. Met name oesters zijn zuivere producten zonder toevoegingen. Dit typische Zeeuwse product wordt gekweekt in het Grevelingenmeer. De temperatuur van het water, het zoutgehalte, de bodemgesteldheid, het zuivere water en de beschutte ligging maken dit gebied de ideale plaats voor de oesterkweek en wat resulteert in oesters van hoogwaardige kwaliteit die rijkelijk gevuld zijn met vlees.

De oesters worden in onze traditionele oesterputten in Yerseke opgeslagen. Daar zuiveren ze zichzelf in het schone Oosterscheldewater. Waarna ze gesorteerd worden op grootte en met de hand verpakt in traditionele houten manden.


Meer nieuws