Zoekveld

Vertrouwde Premier kwaliteit nu ook in een handige 1-persoonsverpakking
Verse producten van top kwaliteit.

16-10-2014

Vertrouwde Premier kwaliteit nu ook in een handige 1-persoonsverpakking

Krijn Verwijs Yerseke B.V., de leverancier van Premier schaal- en schelpdieren, introduceert mosselen in een 1-persoonsverpakking. De verpakking bevat 850 gram mosselen en daarom precies genoeg voor 1-persoon waardoor een heerlijke gerecht met verse mosselen nu ook bereikbaar is voor éénpersoonshuishoudens. Maar ook ideaal voor het verwerken in een pasta of als voorgerecht te serveren. Deze klein verpakking is vanaf heden verkrijgbaar bij PLUS.

De introductie van de nieuwe verpakking sluit nauw aan bij de pay-off van Krijn Verwijs Yerseke B.V. die zij vorig jaar geïntroduceerd hebben; Mosselen, hét vlees van de toekomst!™. Met deze pay-off wil het bedrijf haar Premier mosselen positioneren als een duurzaam en laagdrempelig alternatief naast vlees. Nieuwe trends zoals het bewust kiezen voor het eten van minder vlees, voor duurzame gekweekte producten uit de eigen regio en zelfs het eten van minder vanzelfsprekende producten zoals bijvoorbeeld insecten zal alleen maar toenemen. Mosselen bevatten veel dierlijke eiwitten, omega 3 en gezonde vetten en ze zijn bovendien rijk aan vitaminen en mineralen. Daardoor vormen ze een gezonde maaltijd en sluiten ze prima aan bij deze nieuwe trends.


Meer nieuws