Zoekveld

Krijn Verwijs Yerseke B.V. behoudt Skal-keurmerk voor Premier Organic mosselen
Verse producten van top kwaliteit.

05-01-2017

Krijn Verwijs Yerseke B.V. behoudt Skal-keurmerk voor Premier Organic mosselen

Krijn Verwijs Yerseke B.V. heeft wederom de audit van Skal goed doorlopen en daarmee het keurmerk voor het verwateren, verpakken en het verwerken van Premier Organic mosselen weten te behouden. Met dit keurmerk toont de leverancier van Premier mosselen aan dat zij voldoet aan de eisen die Skal stelt aan de biologische keten. 

Het behalen van het Skal-keurmerk past in het beleid van Krijn Verwijs Yerseke om haar klanten eerlijke, gezonde en duurzame producten te leveren. Als zichtbaar teken hiervan mogen ondernemers het biologisch keurmerk voeren op producten die afkomstig zijn van een gecontroleerd biologisch productieproces.

Het Skal-keurmerk vormt een goede aanvulling op de IFS- en FSSC-22000 certificering, eveneens toegekend aan Krijn Verwijs Yerseke.  

IFS
De International Food Standard (IFS) is een wereldwijd erkende kwaliteitsnorm, specifiek bedoeld voor toeleveranciers van supermarkten. De norm omvat een breed pakket aan kwaliteitseisen op het gebied van voedselveiligheid, productie, organisatie en administratie. Met het IFS certificaat toont het bedrijf aan dat zij voldoet aan die kwaliteitseisen. IFS certificering draagt bij aan een nauwkeurige analyse van de risico’s, de beheersing ervan en een continue verbetering van voedselveiligheid.

FSSC-22000
De FSSC 22000 Food Safety System Certification biedt een kader voor het effectief beheren van de voedselveiligheid en de kwaliteitsaspecten. FSSC 22000 certificaat toont aan dat Krijn Verwijs Yerseke over een krachtig en effectief voedselveiligheid management systeem beschikt en aan de eisen voldoet die de toezichthouders hen stellen. Voor klanten en consumenten biedt het FSSC-22000 certificaat dé garantie voor een kwalitatief goed, traceerbaar en veilig product.


Meer nieuws