Zoekveld

Krijn Verwijs Yerseke B.V. introduceert wokmosselen
Verse producten van top kwaliteit.

24-04-2017

Krijn Verwijs Yerseke B.V. introduceert wokmosselen

Krijn Verwijs Yerseke B.V. introduceert wokmosselen

Onder de merknaam Premier introduceert Krijn Verwijs Yerseke B.V. het nieuwe product Wokmosselen. Dit gebeurt tijdens de Seafood Expo Global die plaatsvindt van 25 t/m 27 april 2017 in Brussel. De Premier wokmosselen zijn vanaf week 19 verkrijgbaar in twee smaken: Thais en Mediterraan.

Convenience food is niet langer een hype, maar een randvoorwaarde. Consumenten willen gemak, waarbij de focus ligt op kwaliteit, houdbaarheid, voedselveiligheid, (vers)beleving en gebruiksgemak. De Premier Wokmosselen sluiten in alle aspecten aan op deze voorwaarden.  Mosselen bevatten weinig vet, maar des te meer eiwitten, mineralen, kalk, fosfor en vitaminen. En het vet dat er wel in zit is van de gezonde variant: onverzadigde vetzuren. Maar er zit nog meer in. Mosselen hebben namelijk ook een hoog jodiumgehalte en bevatten seleen, koper én ijzer. Allemaal ingrediënten die bijdragen aan een gezonde maaltijd.


In de pan en snel klaar
Slechts in enkele stappen en met een paar ingrediënten een volledige en gezonde maaltijd.

Binnen 5 minuten een complete en gezonde maaltijd op tafel;
1.     Kies je smaak; Thais of Mediterraan
2.     2 min. wokken in een warme wok
3.     Saus en eventueel groenten toevoegen
4.     Geheel 2 min. wokken 
5.     Eet smakelijk

Ook te serveren als voorgerecht of als tapas.

Apart verpakt
Alle basis benodigdheden zitten in één verpakking. Door de mosselen en de saus apart te verpakken blijven de mosselen hun verse en karakteristieke smaak behouden.


Meer nieuws