Zoekveld

Krijn Verwijs Yerseke B.V. introduceert Zuiver Uit
Verse producten van top kwaliteit.

11-07-2017

Krijn Verwijs Yerseke B.V. introduceert Zuiver Uit

Krijn Verwijs Yerseke B.V. introduceert Zuiver Uit

Om tegemoet te komen aan de vraag naar hoeveelheid en kwaliteit kiest Krijn Verwijs Yerseke B.V. altijd op het juiste moment de beste kwaliteit op het juiste moment van het jaar. Daarom hebben wij ook langdurige relaties met kwekers in Nederland en Europa, waar wij trots op zijn. In Yerseke, in onze moderne zuiverings- en verwerkingsfaciliteit, verpakken wij onze producten onder Premier of private label.

Wij blijven luisteren naar de markt. Om te voldoen aan de groeiende interesse van de consument naar de oorsprong van producten hebben wij kwaliteitskenmerk ontwikkeld dat zelfstandig of in samenhang met Premier en/of private label gevoerd kan worden.

Zuiver uit Zeeland
Zuiver uit de Waddenzee
Zuiver uit Ierland


Meer nieuws